NIEUWS RSS icoon

Gearchiveerde nieuwsberichten kunt u vinden op Archiefweb.
De link naar Archiefweb vindt u rechts onderaan de pagina onder Algemeen.

 • Winterkleding voor een borrelbox

  Om de lokale kledingwinkeliers en cateraars te helpen is de gemeente Diemen in samenwerking met Daarom Diemen een bijzondere ondersteuningsactie gestart. Wie voor minimaal 50 euro aan (winter-) kleding of (winter-) schoeisel bij een lokale kledingwinkelier uit Diemen besteedt, maakt kans op een borrelbox, verzorgd door een lokale cateraar. Deze campagne heeft als doel om te zorgen voor meer (online) aankopen bij de lokale winkeliers en zorgt gelijk ook voor ondersteuning van de lokale horeca. De actie loopt van 16 november tot en met 15 december.

 • Wandelnetwerk Amstelland komt eraan

  Er komt een nieuw wandelnetwerk langs de zuidkant van Noord-Holland. De aanleg van Wandelnetwerk Amstelland start vanaf 9 november en duurt tot en met februari 2021. Het 300 kilometer lange netwerk verbindt bestaande ommetjes en langere wandeltrajecten tot één groot wandelgebied. Van Diemen tot Aalsmeer, door een prachtig en onverwacht groen landschap, ingeklemd tussen steden en dorpen.

 • Onderzoek onder ouders van tieners

  28 oktober 2020

  De GGD en het Trimbosinstituut onderzoeken hoe ouders met hun kinderen praten over roken, drinken en blowen.

 • Randvoorwaarden voor terrassen

  25 mei 2020
 • Diemen herdenkt 75 jaar

  De viering en herdenking van 4 en 5 mei waren in volle voorbereiding om dit herdenkingsjaar een bijzonder karakter te geven. De Coronacrisis heeft dit helaas onmogelijk gemaakt. U vindt op deze site informatie en beelden, waarmee we de bevrijding herdenken. De hoop is dat we in de 2e helft van 2020 iets fysieks kunnen organiseren. Hier kunnen wij u nog niet over informeren, daarom treft u helaas een erg lege activiteitenkalender aan.

 • Volg live de interactieve talkshow over impact corona

  30 april 2020

  Interactieve talkshow over impact corona op Diemense inwoners.

 • Maak je eigen HouVol-hart

  28 april 2020

  In de coronatijd kunnen we allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken, ook in Diemen. Dat kan door elkaar via social media een kort bemoedigend bericht te sturen.

 • Overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers TOZO

  Tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandige ondernemers TOZO

 • Gemeenteraad in tijden van Corona

  25 maart 2020

  De gemeenteraad vindt het van groot belang dat ook - juist - in tijden van crisis de democratische besluitvormingsprocessen zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden. Hierdoor kunnen de lange-termijngevolgen van deze crisis worden beperkt, doordat bijvoorbeeld de bouw van een sporthal en noodlokalen voor een school geen onnodige vertraging oplopen. Op kortere termijn wordt daarmee ook geborgd dat de noodzakelijke dienstverlening aan alle inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties zoveel mogelijk op de reguliere wijze doorgang kan vinden.