College maakt de tussenstand op

Het college van Burgemeester en Wethouders is halverwege zijn bestuursperiode. Tijd om de balans op te maken. Onder de noemer De Tussenstand bespreken onze bestuurders op verschillende manieren hun resultaten en ze blikken vooruit. Onder andere in een podcast. 

Deze week verschijnen er filmpjes op onze sociale media waarin ze bespreken wat ze tot nu toe hebben bereikt, waar ze blij van zijn geworden en wat er nog op de rol staat. Er verschijnt een dezer dagen dus een podcast onder de titel De Tussenstand. In een duo-gesprek met journalist André Verheul wisselen in de eerste aflevering burgemeester Erik Boog en gemeentesecretaris Geeske Wildeman hun kijk op de afgelopen twee jaar. In de tweede aflevering bespreken de nieuw aangetreden wethouders Marian Everhardt en Hans Prins hun eerste ervaringen. En in de slotaflevering praten de wethouders Jeroen Klaasse en Matthijs van den Berg over wat ze al hebben bereikt en wat ze nog van plan zijn.

Ten slotte verschijnt er volgende week een editie van het huis-aan-huis magazine Diemen Info, waarin interviews staan met de bestuurders.

De Tussenstand algemeen