Gemeente Diemen nodigt uit: Denk mee over onze Mobiliteitsvisie!

Diemen, een gemeente die vooruit kijkt! Met trots kondigen wij aan dat we werken aan een nieuwe mobiliteitsvisie. Deze visie zal de koers bepalen voor de toekomst van verkeer en vervoer in onze levendige gemeente. Ons doel? Een Diemen dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst uitblinkt in bereikbaarheid, verkeersveiligheid en een fijne leefomgeving.

Uw mening telt! Wij geloven dat de beste plannen samen met de inwoners worden gemaakt. Daarom nodigen we u uit om uw stem te laten horen via onze enquête. Vertel ons over uw ervaringen en behoeften:

  • Vervoermiddelen: Welk vervoelmiddel gebruikt u het meest in Diemen?
  • Huidige voorzieningen: Hoe tevreden bent u over de faciliteiten voor voetgangers, fietsers, openbaar vervoer en auto’s?
  • Bereikbaarheid: Wat is volgens u onmisbaar voor een goed bereikbare gemeente?

Vul de enquête in

Neem 15 minuten de tijd om Diemen vorm te geven. Uw anonieme deelname is mogelijk van 31 mei tot en met 21 juni 2024. De enquête maakt ook gebruik van invulbare kaarten. Voor de beste ervaring adviseren wij een groot scherm, maar uw telefoon volstaat ook. U kunt de enquête pauzeren en later hervatten waar u gebleven was. Hier vindt u de enquête.   

Ontmoet ons ook op de markt

Op woensdag 5 juni staan we ook op de weekmarkt van Diemen bij het winkelcentrum van 10.00 tot 14.00. Hier kunt u met ons in gesprek gaan over verkeer en vervoer. We ontmoeten u graag daar.