Condoleanceregister voor raadslid Bert Timmer geopend

De gemeente Diemen opent een condoleanceregister voor het overleden raadslid  Bert Timmer. Hij overleed deze week onverwacht. Hij was sinds 2018 lid van de gemeenteraad en de laatste jaren fractievoorzitter van de VVD.

In de hal van het gemeentehuis zal komende week, vanaf maandag 25 maart tot en met vrijdag 29 maart, een plek ingericht zijn om het condoleanceregister te tekenen. Inwoners van Diemen en andere betrokkenen hebben tijdens de openingstijden van het gemeentehuis de gelegenheid om hun medeleven met zijn vrouw, familie en nabestaanden kenbaar te maken. Burgemeester Boog en griffier William van Zanen tekenen het register maandag om 9.00 uur als eersten.

Burgemeester Boog: “Het plotselinge overlijden van Bert Timmer heeft ons geschokt. Bert was een zeer gewaardeerd en bevlogen raadslid. We zijn hem enorm erkentelijk voor zijn inzet voor de Diemense samenleving. We zullen in hem een betrokken raadslid en een warm mens missen. We leven mee met Bert’s vrouw, met de familie en andere betrokkenen.”