Zeven Diemense organisatie krijgen steuntje in de rug van Meerlandenfonds

Ook dit jaar geeft afvalinzamelaar Meerlanden clubs en stichtingen uit het verspreidingsgebied een donatie uit het Meerlandenfonds. In Diemen krijgen zeven vrijwilligersorganisaties hiermee een steuntje in de rug.

De jury van het Meerlandenfonds let bij de aanvragen op de inzet voor een mooie en duurzame leefomgeving. Dit jaar werd extra gelet op organisaties die zich inzetten om vereenzaming tegen te gaan om ervoor te zorgen dat verbinding in stand blijft in deze moeilijke tijd.

In een vlog maakte wethouder Matthijs Sikkes- van den Berg) bekend welke clubs en stichtingen in Diemen op een donatie uit het Meerlandenfonds kan rekenen. Eén van de cheques reikte hij persoonlijk uit, aan Stichting Pink Diemen. Ook Onpoint Dancelab, Stichting Roots and Wings, Theaterkoor Voice Female , Hockeyclub Diemen, Judo Fritz en PCI-Diaconie Sint Petrus' Banden krijgen een mooie cheque.

In totaal krijgen 116 clubs en stichtingen een bijdrage uit het Meerlandenfonds. Op www.meerlanden.nl/fonds staan alle video’s van de wethouders, waarin naast persoonlijke overhandigingen van de cheques ook alle andere verenigingen en stichtingen die een donatie uit het Meerlandenfonds ontvangen, voorbijkomen..