Buitengewoon ambtenaren burgerlijke stand

Maak kennis met onze trouwambtenaren!

Vier de mooiste dag van uw leven in de gemeente Diemen. Wie trouwt of een geregistreerd partnerschap aangaat, wil maar één ding: een mooie en fantastische dag zonder zorgen. Wij bieden u een gevarieerd team van trouwambtenaren met uiteenlopende achtergronden en interesses. Samen zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft. Onze trouwambtenaren Alexandra Huisen, Brigitte Wielage, Noor van der Ploeg, Kim Noord, Rob van Someren en Marjolie Hetharia stellen zich graag aan u voor.

Brigitte Wielage, buitengewoon ambtenaar burgerlijke standTrouwambtenaar Brigitte Wielage

Mijn naam is Brigitte Wielage en sinds 2008 ben ik bevoegd om een huwelijk te voltrekken of een partnerschap te registreren. Elk paar is uniek en daarom wil ik ook van iedere huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie iets bijzonders maken. Of het nu gaat om een intieme ceremonie met een select groepje mensen of een uitbundige ceremonie met een groot gezelschap. Mijn doel is, dat de ceremonie indruk maakt op zowel het bruidspaar als hun gasten. Het is en blijft toch een bijzonder moment in het leven. 

Marjolie Hetharia, buitengewoon ambtenaar burgerlijke standTrouwambtenaar Marjolie Hetharia

Mijn naam is Marjolie Hetharia. Ik ben geboren in Amsterdam, getrouwd en samen hebben wij een zoon. In mijn full-time werkzame leven heb ik altijd in de bedrijfseconomische en management supportsector gewerkt. Het geven van presentaties behoorde tot mijn takenpakket. Mijn eigen huwelijk werd voltrokken in 1998 en dit was zo'n feest, dat het voor mij aanleiding was te reageren op de vacature voor buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Diemen. Jullie huwelijk is een heel bijzondere en indrukwekkende gebeurtenis, die voor altijd in jullie geheugen gegrift zal staan. Het is voor mij als ambtenaar van de burgerlijke stand een eer dat ik een essentiële bijdrage mag leveren aan deze bijzondere dag. 

Rob van SomerenTrouwambtenaar Rob van Someren

Mijn naam is Rob van Someren en naast mijn dagelijkse werkzaamheden mag ik nu ook als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Diemen, huwelijken voltrekken, dus ook jullie huwelijk! Nu is het voltrekken van een huwelijk of geregistreerd partnerschap, wel even iets anders dan het presenteren van een radioprogramma. Dat laatste doe je voor zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd en tijdens de ceremonie gaat het eigenlijk maar om twee mensen, namelijk om jullie als bruidspaar. Het spreekt voor zich dat ik er een zo leuk mogelijke gebeurtenis van maak, voor jullie en de genodigden. De speech, de muziek en de ringen, we doen alles in overleg met elkaar, al ben ik eerlijk gezegd niet iemand van zweverige gedichten en wollige teksten.  

Alexandra HuisenTrouwambtenaar Alexandra Huisen

Hallo, ik ben BABS, buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in Diemen. 
Sinds 2008 voltrek ik met veel plezier een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Het is heel bijzonder voor mij een bijdrage te mogen leveren aan jullie mooie dag.
De wijze waarop ik te werk ga bij een ceremonie is persoonlijk en betrokken. Ik breng er humor in en kies voor een informele manier.
Uiteraard verlies ik hierbij jullie wensen niet uit het oog.
Hoe jullie de ceremonie willen laten verlopen bespreken we van tevoren. Belangrijk is dat het jullie dag wordt en dat jullie terug kunnen kijken op misschien wel een van de mooiste momenten uit jullie leven.

Noor van der Ploeg, buitengewoon ambtenaar burgerlijke standTrouwambtenaar Noor van der Ploeg

Mijn naam is Noor van der Ploeg. Ik ben Amsterdamse en woon met mijn gezin bestaande uit man en twee kinderen in Amsterdam Oost. Als BABS vind ik het een eer om jullie huwelijk te mogen voltrekken. Elk huwelijk is anders; de diversiteit in mensen, culturen en bijbehorende wensen maakt dat ieder huwelijk een bijzondere ervaring is. Humor, creativiteit en enthousiasme zijn belangrijke onderdelen van wie ik ben, maar ik houd ook erg van de serieuze plechtigheid. In een persoonlijke ontmoeting zullen wij bespreken hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien, wat jullie (liefdes) verhaal is en waarom jullie ervoor gekozen hebben om in het huwelijksbootje te stappen. Met veel liefde en enthousiasme denk ik graag met jullie mee om tot een bijzondere ceremonie te komen waar jullie en jullie gasten volop van kunnen genieten.

Kim Noord, Buitengewoon AmbtenaarTrouwambtenaar Kim Noord

Mijn naam is Kim Noord en mijn insteek is: persoonlijk, betrokken en op maat gemaakt. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal en we gaan terug naar jullie ontmoeting. Welke belangrijke en mooie gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat jullie nu gaan trouwen? Ik wil veel weten om zo tot een speech te komen, waardoor jullie huwelijksplechtigheid een geweldige beleving wordt. Humor, gelach, emoties, liefdevolle herinneringen en misschien een traan, we gaan ervoor. Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Dan zie ik jullie graag tijdens ons voorgesprek.