Kies uw trouwambtenaar

Maak kennis met onze trouwambtenaren!

Vier de mooiste dag van uw leven in de gemeente Diemen. Wie trouwt of een geregistreerd partnerschap aangaat, wil maar één ding: een mooie en fantastische dag zonder zorgen. Wij bieden u een gevarieerd team van trouwambtenaren met uiteenlopende achtergronden en interesses. Samen zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft. Onze trouwambtenaren Alexandra Huisen, Brigitte Wielage, Noor van der Ploeg, Kim Noord en Marjolie Hetharia stellen zich graag aan u voor.

BrigitteWielageTrouwambtenaar Brigitte Wielage

Mijn naam is Brigitte Wielage. Zijn jullie op zoek naar een enthousiaste BABS om jullie te verbinden op jullie grote dag? Met ongelooflijk veel plezier heb ik honderden koppels mogen verbinden in het huwelijk of geregistreerd partnerschap. Elk paar is uniek en verdient een bijzondere ceremonie. Geven jullie de voorkeur aan een intieme ceremonie of liever een grootse viering? Mijn doel is om een magisch moment te creëren: een ceremonie met een lach en een traan, passend bij jullie wensen. Vanwege mijn passie voor talen voltrek ik huwelijken in het Nederlands, maar ook in het Engels en gedeeltelijk in het Frans, Duits en Spaans. Zodat iedereen kan genieten van jullie ceremonie. Ik maak graag van tevoren een afspraak om samen jullie wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.

MarjolieHethariaTrouwambtenaar Marjolie Hetharia

Mijn naam is Marjolie Hetharia. Ik ben geboren in Amsterdam, getrouwd en samen hebben wij een zoon. In mijn full-time werkzame leven heb ik altijd in de bedrijfseconomische en management supportsector gewerkt. Het geven van presentaties behoorde tot mijn takenpakket. Mijn eigen huwelijk werd voltrokken in 1998 en dit was zo'n feest, dat het voor mij aanleiding was te reageren op de vacature voor buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Diemen. Jullie huwelijk is een heel bijzondere en indrukwekkende gebeurtenis, die voor altijd in jullie geheugen gegrift zal staan. Het is voor mij als ambtenaar van de burgerlijke stand een eer dat ik een essentiële bijdrage mag leveren aan deze bijzondere dag. 

NoorvanderPloegTrouwambtenaar Noor van der Ploeg

Mijn naam is Noor van der Ploeg. Ik ben Amsterdamse en woon met mijn gezin bestaande uit man en twee kinderen in Amsterdam Oost. Als BABS vind ik het een eer om jullie huwelijk te mogen voltrekken. Elk huwelijk is anders; de diversiteit in mensen, culturen en bijbehorende wensen maakt dat ieder huwelijk een bijzondere ervaring is. Humor, creativiteit en enthousiasme zijn belangrijke onderdelen van wie ik ben, maar ik houd ook erg van de serieuze plechtigheid. In een persoonlijke ontmoeting zullen wij bespreken hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien, wat jullie (liefdes) verhaal is en waarom jullie ervoor gekozen hebben om in het huwelijksbootje te stappen. Met veel liefde en enthousiasme denk ik graag met jullie mee om tot een bijzondere ceremonie te komen waar jullie en jullie gasten volop van kunnen genieten.

KimNoordTrouwambtenaar Kim Noord

Mijn naam is Kim Noord en mijn insteek is: persoonlijk, betrokken en op maat gemaakt. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal en we gaan terug naar jullie ontmoeting. Welke belangrijke en mooie gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat jullie nu gaan trouwen? Ik wil veel weten om zo tot een speech te komen, waardoor jullie huwelijksplechtigheid een geweldige beleving wordt. Humor, gelach, emoties, liefdevolle herinneringen en misschien een traan, we gaan ervoor. Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Dan zie ik jullie graag tijdens ons voorgesprek.